Rántott ponty mákos bundában

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 10 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Rántott ponty mákos bundában
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
5 dkg mák
4 szelet 20 dkg-os ponty
10 dkg vaj
3 dl olaj
10 dkg zsemlemorzsa
2 db tojás
10 dkg liszt
1 db citrom leve
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A konyhakész, lebőrözött pontyszeleteket megsózzuk, citromlével megcsepegtetjük.

2. Ezután a lisztbe, a felvert tojásba és a mákkal összekevert zsemlemorzsába forgatjuk.

3. Forró vaj-olaj keverékében kisütjük, burgonyasalátával vagy friss vegyes zöldsalátával együtt, citromgerezdekkel díszítve kínáljuk.

Rántott ponty mákos bundában
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 602 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Bécs - Ízek városa
Bécs - Ízek városa
(Holnap Kiadó, 2016)

Bécs hangulatát birodalmi múltja és világhírű épületei teremtik meg. Ki ne ismerné – legalább útikönyvekből – a Ringet az Operával, a Parlamentet, a Burgtheatert vagy a Városházát? Sokszínűség jellemzi a város kulináris... bővebben...
Rántott ponty mákos bundában
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Bécs - Ízek városa
Bécs - Ízek városa
(Holnap Kiadó, 2016)

Bécs hangulatát birodalmi múltja és világhírű épületei teremtik meg. Ki ne ismerné – legalább útikönyvekből – a Ringet az Operával, a Parlamentet, a Burgtheatert vagy a Városházát? Sokszínűség jellemzi a város kulináris... bővebben...
ételfotó