Friss gyümölcssaláta ananászban



Elkészítés:
1. Vágjuk hosszában ketté az ananászt, majd használjunk egy éles kést, hogy körbevágjuk a húsát a héjától 2,5 cm-re, és egy kanál segítségével vájjuk ki a közepét. A húsát kockázzuk fel, a középső kemény magját dobjuk ki.
2. Tegyük az ananászhúst egy nagy tálba, adjuk hozzá a mangót, a kivit, a narancsot és a maracuja kikanalazott húsát, majd keverjük jól össze.
3. Keverjük ki a Cointreau-t és a cukrot egy kis tálban, és öntsük rá a gyümölcsökre.
4. Adjuk hozzá a málnát és a mentát, és óvatosan keverjük bele.
5. Kanalazzuk a gyümölcskeveréket az "ananászkehelybe" és hűtsük a hűtőszekrényben 120 percig. Tálaláskor külön szolgáljuk fel mellé a joghurtot.