Tavaszi csirkesaláta
Elkészítési idő:
20 perc
Munkaidő: 10 perc
kis gyakorlattal elkészíthető
átlagos ár



Adag: 4 főre
1 maréknyi hóborsócsíra
ízlés szerint friss korianderlevél
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint só
Az öntethez:
Elkészítés:
1. A saláta készítéséhez forrósítsuk fel az olajat egy nagy serpenyőben közepes hőmérsékleten. Sóval, borssal ízesítsük a csirkét, és süssük a serpenyőben 5-10 percig. Majd tegyük félre hűlni.
2. Készítsük elő a répát és a uborkát. Vágjuk őket papírvékony szeletekre egy burgonyahámozóval.
3. Az öntethez keverjük ki a char siu-szószt, a szezámolajat, a mentát és a borecetet egy kis edényben.
4. Keverjük össze a csirkét, a répát, az uborkát és az átlósan szeletelt újhagymát egy nagy salátástálban.
5. Locsoljuk rá az öntetet, és keverjük össze. Díszítsük a hóborsócsírával és a korianderlevelekkel.