Radicchiotekercsek

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető drága
Radicchiotekercsek
Adag: 2 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 dkg darabolt szarvasgomba
½ dl tej
5 dkg frissen reszelt parmezán sajt
5 dkg túró
vagy
5 dkg ricotta
ízlés szerint pirospaprika
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Válogassuk ki a leghosszabb és legépebb, megtisztított radicchioleveleket.

2. A kisebb salátaleveleket, petrezselymet, sajtokat, ricottát vagy túrót és a tejet turmixoljuk össze, majd ízesítsük sóval, paprikával, és adjuk hozzá a szarvasgomba kétharmadát is. (A szarvasgomba nem olcsó, és nem is könnyű beszerezni, de nagyon különlegessé teheti ennek az ételnek az izét.)

3. Forrázzuk le a félrerakott salátaleveleket és terítsük őket egy tiszta vászonterítőre, majd kenjük rá a turmixolt pástétomot.

4. Tekerjük fel a salátát, tűzzük össze fogpiszkálóval és díszítsük a tetejét a maradék szarvasgomba-darabkákkal.

Radicchiotekercsek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 188 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus konyha ,
Vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A vegetáriánus étkezés legízletesebb fogásait nyújtjuk át felfedező és alkotó kedvű olvasónknak, a hús nélkül... bővebben...
Radicchiotekercsek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus konyha ,
Vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A vegetáriánus étkezés legízletesebb fogásait nyújtjuk át felfedező és alkotó kedvű olvasónknak, a hús nélkül... bővebben...
lexikon