Márványsajtos csirkemell

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Márványsajtos csirkemell
Eszközök: grillrács, kés
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 dkg márványsajt
1 db grapefruit
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint
ízlés szerint joghurtos salátaöntet

Elkészítés:

1. A csirkemellből 4 szeletet vágunk, sóval, borssal megszórjuk.

2. A szeletek mindkét oldalát grillrácsom megsütjük.

3. A grapefruitot meghámozzuk és gerezdjeire bontjuk.

4. Tálalásnál a hússzeleteket tányérra tesszük, elrendezzük rajta a gyümölcsgerezdeket, megöntözzük a salátaöntettel és rámorzsoljuk a márványsajtot.

Könnyű, száraz, fiatalon fogyasztandó, zamatos, kevés csersavval rendelkező vörösbor illik hozzá.
Friss és gyümölcsös, száraz, üde, fiatalon fogyasztandó fehérbor illik hozzá.
Márványsajtos csirkemell
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 179 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Déligyümölcsök a konyhában
Déligyümölcsök a konyhában
(Kossuth Kiadó, 2013)

E látványos fotókkal kísért, különleges szakácskönyv déligyümölcsökből készített fogásokat mutat be. Ismert, illetve nálunk ritkán előforduló trópusi gyümölcsökből készült levesek, húsételek, köretek és desszertek... bővebben...
Márványsajtos csirkemell
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Déligyümölcsök a konyhában
Déligyümölcsök a konyhában
(Kossuth Kiadó, 2013)

E látványos fotókkal kísért, különleges szakácskönyv déligyümölcsökből készített fogásokat mutat be. Ismert, illetve nálunk ritkán előforduló trópusi gyümölcsökből készült levesek, húsételek, köretek és desszertek... bővebben...
hírlevél