Görög fokhagymakrém

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Görög fokhagymakrém
Adag: 10 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg burgonya
15 nagyobb gerezd fokhagyma
2 és fél dl olívaolaj
2 és fél dl fehérborecet
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A fokhagymagerezdeket tisztítsuk meg, és tegyük egy éjszakára kb. 2 dl borecetbe.

2. A burgonyát hámozzuk meg, és főzzük sós vízben puhára.

3. Csepegtessük le, és a szintén lecsepegtetett (korábban beáztatott) fokhagymával együtt törjük át.

4. Adjunk hozzá négy evőkanál borecetet, és sózzuk meg.

4. Lassan keverjük hozzá az olajat, majd díszítsük a krémet az olajbogyóval. Tálalás előtt hagyjuk kb. 10 órát állni.

Görög fokhagymakrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 587 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Görög konyha ,
Görög konyha
(Alexandra Kiadó)

Varázsolja könyvünk segítségével asztalára a nyár hangulatát! Több mint 50 eredeti recept, változatos előételek, saláták, hús-és halételek, valamint desszertek sora bizonyítja, hogy a görög konyha sokkal többet jelent a már... bővebben...
Görög fokhagymakrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Görög konyha ,
Görög konyha
(Alexandra Kiadó)

Varázsolja könyvünk segítségével asztalára a nyár hangulatát! Több mint 50 eredeti recept, változatos előételek, saláták, hús-és halételek, valamint desszertek sora bizonyítja, hogy a görög konyha sokkal többet jelent a már... bővebben...
twitter