Csirkecomb tekercs

| Gyümölcsös grillezett csirkecomb receptek
Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 30 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Csirkecomb tekercs
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
½ dl gin
1 db alma
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A szilvát kimagozzuk (ha van egyáltalán benne), és néhány órára beáztatjuk a ginbe.

2. A csirkecombokat kifilézzük, és enyhén kiklopfoljuk. Belső felét sózzuk, borsozzuk.

3. A borókabogyót mozsárban összetörjük és ezzel megkenjük a húst. Az almát megtisztítjuk és apró kockákra vágjuk.

4. A húsok fűszerezett felületére tesszük a beáztatott szilvákat, az almadarabokat és felgöngyöljük, majd szalonnacsíkokkal betekerjük.

5. Alufóliába tekerjük, grillrácson megsütjük. amikor kissé kihűlt, kivesszük a fóliából és felszeleteljük. Burgonyakrokettel és zöldsalátával kínáljuk.

Csirkecomb tekercs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 77 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában
Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában
(Kossuth Kiadó, 2015)

A nagy sikerű 60 híres ember, 60 híres étel c. kötet, valamint a Déligyümölcsök a konyhában című műve után Kádas Lajos ezúttal a gasztronómiában leggyakrabban használt italok világába igyekszik elkalauzolni az olvasót. Az... bővebben...
Csirkecomb tekercs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában
Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában
(Kossuth Kiadó, 2015)

A nagy sikerű 60 híres ember, 60 híres étel c. kötet, valamint a Déligyümölcsök a konyhában című műve után Kádas Lajos ezúttal a gasztronómiában leggyakrabban használt italok világába igyekszik elkalauzolni az olvasót. Az... bővebben...
szótár