Pirosáfonya-leves füstölt csülökkel

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Pirosáfonya-leves füstölt csülökkel
Eszközök: fazék, habverő, szűrő, tűzhely
Adag: 5 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 dl víz
2 db tojás
2 evőkanál liszt
1 kávéskanál
3 dl tej
2 evőkanál tejföl

Elkészítés:

1. A csülköt hideg vízben tegyük fel főni.

2. Amikor megpuhult, az elfőtt vizet pótoljuk, beletesszük az áfonyát.

3. Feleresztjük készítővel (liszt, só, tej vagy tejföl) és tálalás előtt tojássárgájával dúsítjuk.

Pirosáfonya-leves füstölt csülökkel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1306 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Ízes Erdély
Ízes Erdély
(Timp Kiadó, 2005)

Mesélhetnénk órákig, napokig, mint a bebörtönzöttek, otthonom, a Székelyföld, Erdély ízeiről, mert abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy életem vándorlásai alatt bejártam ennek a kishazának szinte minden szegletét. Ettem a... bővebben...
Pirosáfonya-leves füstölt csülökkel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Ízes Erdély
Ízes Erdély
(Timp Kiadó, 2005)

Mesélhetnénk órákig, napokig, mint a bebörtönzöttek, otthonom, a Székelyföld, Erdély ízeiről, mert abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy életem vándorlásai alatt bejártam ennek a kishazának szinte minden szegletét. Ettem a... bővebben...
hírlevél