Rántott borjúszelet sajttal, sonkával



Elkészítés:
1. Tegyük a hússzeleteket műanyag fólia közé, és húsklopfolóval verjük ki egészen vékonyra.
2. Forgassuk a sóval, borssal és ízlés szerinti fűszerkeverékkel ízesített lisztbe, mártsuk a tojásba, majd forgassuk a zsemlemorzsába.
3. Forrósítsuk fel a vajat egy serpenyőben, amíg habzani kezd. Tegyük bele a hússzeleteket, és mindkét oldalukat süssük 2 percig vagy amíg aranysárgára pirulnak.
4. Csomagoljuk minden hússzeletet egy-egy szelet sonkába, tegyük tepsibe, és szórjuk meg a mozzarella és parmezán sajttal.
5. Locsoljuk rá a tejszínt, és előmelegített sütőben (grillben) süssük 3-4 percig vagy amíg a sajt aranysárgára pirul. Friss zöldsalátával tálaljuk.