Padlizsánsaláta

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Padlizsánsaláta
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg padlizsán
2 gerezd fokhagyma
2 dl olívaolaj
ízlés szerint
ízlés szerint citromlé

Elkészítés:

1. A villával megszurkált padlizsánt (kb. 10-15 perc alatt) sütőben megsütjük.

2. A sült padlizsán héját és magvait eltávolítjuk, majd megcitromozzuk és fakéssel apró darabokra vágjuk.

3. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, megsózzuk és az olajjal habosra keverjük. Petrezselyemmel is ízesíthetjük, ha szeretjük.

Padlizsánsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 255 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Ízek városa - Athén
Ízek városa - Athén
(Holnap Kiadó, 2010)

Sorozatunk harmadik, gazdag képanyagú szakácskönyve az ínycsiklandozó recepteken túl bepillantást enged a görög étkezési szokásokba, és arról is tudósít, hogy ma vagy 2500 évvel ezelőtt mit ettek nap mint nap a hellének, és... bővebben...
Padlizsánsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Ízek városa - Athén
Ízek városa - Athén
(Holnap Kiadó, 2010)

Sorozatunk harmadik, gazdag képanyagú szakácskönyve az ínycsiklandozó recepteken túl bepillantást enged a görög étkezési szokásokba, és arról is tudósít, hogy ma vagy 2500 évvel ezelőtt mit ettek nap mint nap a hellének, és... bővebben...
recept beküldése