Borsos édesburgonyachips

| Sült édesburgonya receptek
Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Borsos édesburgonyachips
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
½ teáskanál frissen őrölt fekete bors
½ db hámozott édesburgonya
1 nagy csipet
1 evőkanál repceolaj

Elkészítés:

1. A sütőt melegítsük elő 150 fokra (gázsütő 2-es fokozat).

2. A megmosott és meghámozott édesburgonyát szeleteljük vékony karikára, vagy zöldséghámozóval vágjuk hosszú, vékony szalagokra.

3. Keverjük össze az olajjal, sózzuk, borsozzuk, és terítsük sütőpapírral kibélelt tepsire.

4. Süssük 12 percig, és közben többször ellenőrizzük. A megsült darabokat vegyük ki. (Ha szükséges, süssük adagokban, vagy használjunk két tepsit.) Tálalás előtt hagyjuk kihűlni.

Borsos édesburgonyachips
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 941 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Karcsúsító levesek
Karcsúsító levesek
(Kossuth Kiadó, 2018)

Kathryn Bruton legújabb szakácskönyvében 80 ínycsiklandó, friss és egészséges hozzávalókból készített, testet-lelket erősítő és tápláló levessel ismerkedhetünk meg. Akár laktató, meleg és tartalmas levest szeretnénk,... bővebben...
Borsos édesburgonyachips
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Karcsúsító levesek
Karcsúsító levesek
(Kossuth Kiadó, 2018)

Kathryn Bruton legújabb szakácskönyvében 80 ínycsiklandó, friss és egészséges hozzávalókból készített, testet-lelket erősítő és tápláló levessel ismerkedhetünk meg. Akár laktató, meleg és tartalmas levest szeretnénk,... bővebben...
hírlevél