Csípős sertéshúsos tekercs



Elkészítés:
1. Forgassuk össze egy tálban a paprikát az olajjal, és egy közepesnél nagyobb lángon felforrósított, tapadásmentes serpenyőben pirítsuk 3-4 percig, amíg puhulni kezd.
2. Adjuk hozzá a kukoricát (ha konzervet használunk, csepegtessük le előtte), a bőr és zsíros részek nélküli, csíkokra vágott húst, és a római köményt, és pirítsuk még 2-3 percig, amíg a hús és a kukorica is átforrósodik és pirulni kezd. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
3. A tortillákat csomagoljuk két réteg - éppen csak nedves - papírtörlőbe, és mikrohullámú sütőben, magas fokozaton, 45 másodperc alatt melegítsük fel őket. Száraz serpenyőben, közepes lángon, egyenként is felmelegíthetjük őket.
4. Kenjünk a meleg tortillákra tejfölt, arra tegyünk vékonyan felszeletelt avokádót, zöldséges-húsos keveréket, koriandert és chilit. Locsoljuk meg a tölteléket lime-lével.
5. Tekerjük fel szorosan a tortillákat, és tálaljuk őket melegen.