Csokis-mandulás kávé

| Csokoládés kávé receptek
Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Csokis-mandulás kávé
Adag: 2 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
½ teáskanál mandulakivonat
2 és fél dl forró presszókávé
6 dkg finomra aprított étcsokoládé
1 és ¼ dl forró tej
ízlés szerint csokoládéforgács
ízlés szerint tejszínhab

Elkészítés:

1. Osszuk el a csokoládémennyiséget két hőálló pohárba.

2. Öntsük rá a forró kávét, és addig kevergessük, míg a csokoládé csaknem felolvad.

3. Adjuk hozzá a mandulakivonatot és a forró tejet.

4. Keverjük meg jól.

5. Tetejére rakjunk tejszínhabot és csokoládéforgácsot.

Csokis-mandulás kávé
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 649 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Koktélok ezüstkönyve
Koktélok ezüstkönyve
(Kossuth Kiadó, 2008)

Ezernél is több kitűnő recept minden évszakban, minden alkalomra. Aperitifek, long drinkek, erős koktélok, alkoholmentes koktélok, klasszikus és mélyhűtött italkompozíciók – a koktélok szerelmesei ebben a kötetben minden... bővebben...
Csokis-mandulás kávé
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Koktélok ezüstkönyve
Koktélok ezüstkönyve
(Kossuth Kiadó, 2008)

Ezernél is több kitűnő recept minden évszakban, minden alkalomra. Aperitifek, long drinkek, erős koktélok, alkoholmentes koktélok, klasszikus és mélyhűtött italkompozíciók – a koktélok szerelmesei ebben a kötetben minden... bővebben...
tippek, fortélyok