Sült bab

Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sült bab
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
40 dkg konzerv fehérbab
8 db friss zsályalevél
40 dkg hámozott, darabolt paradicsom
4 gerezd apróra vágott fokhagyma
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben közepes lángon. Pirítsuk meg a fokhagymát, míg aranybarnára sül, 3-4 perc alatt.

2. Adjuk hozzá a paradicsomot, a zsályát, a sót és a borsot.

3. Pároljuk közepesen alacsony lángon 10 percig.

4. Tegyük hozzá a babot, és pároljuk 10-15 percig, míg megpuhul. Forrón tálaljuk.

Sült bab
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 654 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz konyha
Olasz konyha
(Kossuth Kiadó, 2017)

Könyvünkben több mint 70 receptet gyűjtöttünk össze Olaszország minden tájáról. Receptjeink között megtalálhatjuk a legnépszerűbb tésztákat és pizzákat, ízletes rizottókat, húsételeket, zöldséges fogásokat és... bővebben...
Sült bab
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz konyha
Olasz konyha
(Kossuth Kiadó, 2017)

Könyvünkben több mint 70 receptet gyűjtöttünk össze Olaszország minden tájáról. Receptjeink között megtalálhatjuk a legnépszerűbb tésztákat és pizzákat, ízletes rizottókat, húsételeket, zöldséges fogásokat és... bővebben...
van itthon