Füstölt lazac avokádóval
Elkészítési idő:
20 perc
Munkaidő: 20 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Elkészítés:
1. Az avokádókat meghámozzuk, magjukat eltávolítjuk és ujjnyi vastag szeletekre vágjuk.
2. A szeleteket egy fél citrom levével meglocsoljuk.
3. A vékonyan felszeletelt lazaccal díszesen váltakozva tálra helyezzük az avokádót és maradék citrom szeleteivel díszítve tálalásig hűtőben tartjuk.
4. Étkezés előtt étvágygerjesztő falatként tesszük az asztalra, vajas pirítóst és Tabascót kínálunk hozzá.
Aromatikus, száraz, vegetális ízzel rendelkező, nem fahordós érlelésű fehérbor illik hozzá.
Testes és száraz, lágyabb savtartalmú, fahordós érlelésű fehérbor illik hozzá.
Száraz pezsgő illik hozzá.