Brownie aszalt gyümölcsökkel

Elkészítési idő: 120 perc Munkaidő: 30 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Brownie aszalt gyümölcsökkel
Adag: 1 tepsi (20 darab)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 dkg mazsola
1 teáskanál frissen reszelt gyömbér
5 dkg finomliszt
15 dkg dióbél
8 dkg tisztított mandula
12 és fél dkg baracklekvár
12 és fél dkg méz
4 evőkanál vaj

Elkészítés:

1. Melegítsük elő a sütőt 160 fokra. Béleljünk ki sütőpapírral egy 20 x 30 cm-es tepsit.

2. Olvasszuk fel a darabokra tört csokoládét és a vajat éppen forrásnak induló vízgőz fölött.

3. Melegítsük össze a mézet a baracklekvárral, amíg folyékonnyá válik.

4. A mandulát, a diót és az aszalt barackot vagdaljuk össze, majd adjuk hozzá a kókuszreszeléket, a mazsolát, a lisztet és a reszelt gyömbért.

5. Dolgozzuk össze az olvasztott csokoládéval és a folyékony mézes, lekváros keverékkel.

6. Öntsük a masszát az előkészített tepsibe, és gondosan simítsuk el a tetejét egy széles pengéjű késsel. Süssük 40-45 percig.

7. Amikor megsült, tegyük a tepsit grillrácsra és hagyjuk benne a süteményt hűlni legalább 60 percig, mielőtt felvágnánk.

Brownie aszalt gyümölcsökkel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 471 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Csokoládés finomságok ,
Csokoládés finomságok
(Kossuth Kiadó, 2017)

Édes, keserű, csípős vagy lágyan olvadó: a csokoládé valóban az istenek eledele. Ez a kötet több mint 60 fenséges csokoládés receptet tartalmaz, hagyományosakat és különlegeseket, a kekszektől a tortákig, a trüffelektől a... bővebben...
Brownie aszalt gyümölcsökkel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Csokoládés finomságok ,
Csokoládés finomságok
(Kossuth Kiadó, 2017)

Édes, keserű, csípős vagy lágyan olvadó: a csokoládé valóban az istenek eledele. Ez a kötet több mint 60 fenséges csokoládés receptet tartalmaz, hagyományosakat és különlegeseket, a kekszektől a tortákig, a trüffelektől a... bővebben...
twitter