Hot Chocolate Punch
Forró csokpipuncs



Elkészítés:
1. Öntsük a forró csokoládét egy hőálló tálba vagy kancsóba.
2. Adjuk hozzá a tequilát, a Kahlua likőrt, a Tia Mariát, és óvatosan keverjük el.
3. Öntsük hőálló poharakba és tegyük a tetejére a tejszínt. (Tegyünk bele keverőpálcát, így a tetején fog úszni a tejszín.)
4. Szórjuk meg kakaóporral, így kínáljuk.
Forró csokoládé

1. A tejet a tejszínnel főzőedénybe öntjük, és takaréklángon felforraljuk. A csokoládét, a fahéjat, a szemes borsot meg a cukrot hozzáadjuk, és az egész keveréket legalább 10 percig csendesen gyöngyöztetjük.
2. A forró csokoládét átszűrjük, és tetszés szerint akár azonnal kínálhatjuk. Aromásabbá válik azonban az ital, ha néhány órán át, de legfeljebb 3 napig a hűtőszekrényben áll, míg összeérnek az ízek. Fogyasztás előtt felforrósítjuk.