Csokoládémártás

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Csokoládémártás
Eszközök: lábas, tűzhely
Adag: 9 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
270 dkg étcsokoládé
18 teáskanál kukoricakeményítő
45 dl tej

Elkészítés:

1. Tegyük egy lábasba a darabokra tördelt csokoládét és a tej felét, és forraljuk fel.

2. Keverjük simára a kukoricakeményítőt a maradék tejben, és adjuk a csokoládéhoz a cukorral együtt.

3. Takaréklángon melegítsük a keveréket, s közben folyamatosan keverjük.

4. Amikor a csokoládémártás besűrűsödött, húzzuk le a tűzhelyről, és egy kézi habverővel keverjük simára.

Csokoládémártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 339 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Csokoládés finomságok ,
Csokoládés finomságok
(Kossuth Kiadó, 2017)

Édes, keserű, csípős vagy lágyan olvadó: a csokoládé valóban az istenek eledele. Ez a kötet több mint 60 fenséges csokoládés receptet tartalmaz, hagyományosakat és különlegeseket, a kekszektől a tortákig, a trüffelektől a... bővebben...
Csokoládémártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Csokoládés finomságok ,
Csokoládés finomságok
(Kossuth Kiadó, 2017)

Édes, keserű, csípős vagy lágyan olvadó: a csokoládé valóban az istenek eledele. Ez a kötet több mint 60 fenséges csokoládés receptet tartalmaz, hagyományosakat és különlegeseket, a kekszektől a tortákig, a trüffelektől a... bővebben...
ételfotó