Sült csirkecombok



Elkészítés:
1. Tegyük a csirkecombokat egy nagyobb tálba, és szórjuk meg petrezselyemzölddel. Locsoljuk meg a frissen facsart citromlével és az olívaolajjal. Sózzuk és borsozzuk. Fedjük le, és hagyjuk állni 120 percig.
2. Verjük fel a tojásokat egy közepese tálban. Tegyük a lisztet egy másik tálba.
3. Melegítsük fel a napraforgóolajat egy mély serpenyőben közepes hőfokon. Szűrjük le a csirkecombokat.
4. Hempergessük meg a lisztben, egyenletesen befedve a darabokat. Rázzuk le róla a felesleges lisztet, majd forgassuk meg a tojásban.
5. Süssük forró olajban, két adagban, míg átsül és aranybarna lesz, körülbelül 15 percig adagonként. Itassuk le a felesleges olajat papírtörlővel. Forrón tálaljuk.