Fűszeres-ricottás bruschetta

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Fűszeres-ricottás bruschetta
Eszközök: kés, keverőtál
Adag: 8 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 csipet pirospaprika
8 evőkanál gomasio
40 dkg sovány túró
vagy
40 dkg ricotta sajt
8 nagyobb salátalevél
8 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 csipet
1 evőkanál szójaszósz
24 levél friss menta

Elkészítés:

1. Keverjük a ricottához (túróhoz) az összes hozzávalót - a saláta kivételével - egy öblös üvegtálban, egészen addig, amíg krémes állagú nem lesz.

2. A salátalevelet tegyük a kenyérszeletre, majd gusztusosan kenjük el rajta a krémet.

A zöld salátalevére púpozott túrókrém különösen ínycsiklandó látványt nyújt, igazán dekoratív vendégváró.
Fűszeres-ricottás bruschetta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 630 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus konyha ,
Vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A vegetáriánus étkezés legízletesebb fogásait nyújtjuk át felfedező és alkotó kedvű olvasónknak, a hús nélkül... bővebben...
Fűszeres-ricottás bruschetta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus konyha ,
Vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A vegetáriánus étkezés legízletesebb fogásait nyújtjuk át felfedező és alkotó kedvű olvasónknak, a hús nélkül... bővebben...
cikkek