Chiliszósz

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Chiliszósz
Eszközök: kés, mozsár, serpenyő, tűzhely
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 és fél dkg szárított chilipaprika
5 dkg szárított sárgabarack
1 kiskanál kukoricaliszt
2 és fél dl fehér ecet
1 kiskanál
1 kiskanál kristálycukor

Elkészítés:

A durvára darált szárított chilipaprikát és a földarabolt sárgabarackot a többi alapanyaggal összekeverjük egy serpenyőben, majd felforraljuk. Ezután lassú tűzön 5-6 percig főzzük, vagy addig, amíg a szósz besűrűsödik. Lehűtjük és tálaljuk.

Üvegben hetekig is eláll.
Chiliszósz
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2365 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kínai szakácskönyv
Kínai szakácskönyv
(Holló és Társa Kiadó, 1994)

bővebben...
Chiliszósz
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kínai szakácskönyv
Kínai szakácskönyv
(Holló és Társa Kiadó, 1994)

bővebben...
van itthon