Füstölt halas palacsinta



Elkészítés:
1. Szórjuk a lisztet egy nagy salátástálba, és szitáljuk át. A közepében egy mélyedésbe öntsük bele a tojásokat, a tejet, az olajat és a sót.
2, Verjük fel erőteljesen addig, amíg kissé folyékony, de sima tésztát kapunk.
3. Borítsunk egy tiszta konyharuhát a salátástálra, és hagyjuk pihenni a tésztát legalább 60 percig.
4. Tegyük a haldarabokat egy nagy tálra.Verjük fel a tejszínt, a zöldcitrom levét, a sót és a borsot. Miután apróra vágtuk a kaprot, tegyük hozzá.
5. Süssük ki a palacsintát az asztal közepén levő sütőn (de persze előre is elkészíthetjük, és most csak fel kell melegítenünk).
6. Amikor aranybarnára sültek, csúsztassuk tányérokra, majd adjunk hozzá 1-1 szelet halat, és kenjük meg a kapros tejszínnel.