Sajtos-szalonnás-rozsos panini
Elkészítési idő:
20 perc
Munkaidő: 10 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Elkészítés:
1. Melegítsük elő a kontaktgrillt vagy a szendvicssütőt a közepesnél magasabb fokozaton.
2. Két szelet kenyéren osszuk szét a sajtot és a szalonnát, szórjuk rá a felaprított fokhagymát és a frissen őrölt borsot.
3. Süssük a szendvicseket 5-10 percig, hogy ropogósra piruljanak, a sajt megolvadjon, a töltelék pedig átforrósodjon. Forrón tálaljuk.
Elegáns és száraz, lendületes savtartalmú, fahordós érlelésű fehérbor illik hozzá.
Könnyű, száraz, fiatalon fogyasztandó, zamatos, kevés csersavval rendelkező vörösbor illik hozzá.
Friss és semleges, száraz, üde, fiatalon fogyasztandó fehérbor illik hozzá.