Cider punch

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Cider punch
Eszközök: citromnyomó, kés
Adag: 1 puncsostál
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 és ¼ dl száraz sherry
1 és ¼ dl skót whisky
15 dl almabor
3 db kimagozott, vékonyra szeletelt alma
2 és fél dl szódavíz
dl frissen préselt/facsart citromlé
igény szerint jégkocka

Elkészítés:

1. Tegyük az almabort, a whiskyt, a sherryt és a citromlét egy nagy puncsostálba.

2. Jól hűtsük le.

3. Közvetlenül szervírozás előtt adjuk hozzá a szódavizet, az almaszeleteket és a jégkockákat.

Cider punch
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 512 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Koktélok ezüstkönyve
Koktélok ezüstkönyve
(Kossuth Kiadó, 2008)

Ezernél is több kitűnő recept minden évszakban, minden alkalomra. Aperitifek, long drinkek, erős koktélok, alkoholmentes koktélok, klasszikus és mélyhűtött italkompozíciók – a koktélok szerelmesei ebben a kötetben minden... bővebben...
Cider punch
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Koktélok ezüstkönyve
Koktélok ezüstkönyve
(Kossuth Kiadó, 2008)

Ezernél is több kitűnő recept minden évszakban, minden alkalomra. Aperitifek, long drinkek, erős koktélok, alkoholmentes koktélok, klasszikus és mélyhűtött italkompozíciók – a koktélok szerelmesei ebben a kötetben minden... bővebben...
könyvek