Sárgabarackos szelet fehér csokoládéval



Elkészítés:
1. Kivajazunk és sütőpapírral kibélelünk egy 20 cm-es, négyszögletes sütőformát. A vajat és a csokoládét forró vízfürdőben felolvasztjuk, majd fakanállal simára és fényesre keverjük.
2. A tojást és a cukrot hozzáadjuk, és a csokoládékeverékkel jól eldolgozzuk.
3. Óvatosan belekeverjük a lisztet, a sütőport, az aszalt sárgabarackot és a sót.
4. A kész tésztát az előkészített formába töltjük, majd 180 fokra előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.
5. A tészta ekkorra a közepén még bizonyára nem szilárdult meg teljesen, de a hűlés során a formában megszilárdul.
6. A teljesen kihűlt tésztát a tepsiből kivéve négyszögletes szeletekre vágjuk, úgy kínáljuk.