Gorgonzolamártás

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Gorgonzolamártás
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
vagy
2 szem durvára darált dióbél
1 kiskanál konyak
8 dkg mascarpone
1 szelet pirított teljes kiőrlésű kenyér
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:

1. Egy tálban habverővel keverjük össze a mascarponét az apróra vágott gorgonzolával.

2. Adjuk hozzá a konyakot is, hogy még krémesebb és ízletesebb legyen.

3. Az így kapott krémmel kenjük meg a részekre szedett zellert és/vagy pirítóst.

4. Végül szórjuk meg az őrölt dióval, a borssal (esetleg citromhéjdarabkákkal).

Gorgonzolamártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 777 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus konyha ,
Vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A vegetáriánus étkezés legízletesebb fogásait nyújtjuk át felfedező és alkotó kedvű olvasónknak, a hús nélkül... bővebben...
Gorgonzolamártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus konyha ,
Vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A vegetáriánus étkezés legízletesebb fogásait nyújtjuk át felfedező és alkotó kedvű olvasónknak, a hús nélkül... bővebben...
szótár