Sárgabarackmártás

| Barackmártás receptek
Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sárgabarackmártás
Eszközök: kés, lábas, turmixgép, tűzhely
Adag: 8 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg érett, kimagozott sárgabarack
1 evőkanál keményítő
5 dl víz

Elkészítés:

1. A barackot pépesítjük, a vízzel és a cukorral 5 percig forraljuk.

2. Hozzáadjuk a kevés hideg vízben feloldott keményítőszert.

3. A tűzről levéve a cseresznyepálinkával ízesítjük.

Ez a mártás kitűnően illik a különböző fánkokhoz.
Sárgabarackmártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 751 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Ételek, italok koktélokra és fogadásokra
Ételek, italok koktélokra és fogadásokra
(Delta 2000 Kiadó, 1997)

bővebben...
Sárgabarackmártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Ételek, italok koktélokra és fogadásokra
Ételek, italok koktélokra és fogadásokra
(Delta 2000 Kiadó, 1997)

bővebben...
lexikon