Csirkés, kínai keles metélt tészta
Elkészítési idő:
20 perc
Munkaidő: 20 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Adag: 4 főre
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint só
kevés olívaolaj
A sütéshez:
igény szerint olaj
Elkészítés:
1. Forrásban lévő, sós vízben kifőzzük a tésztát. Vigyázzunk, hogy ne főzzük túl puhára.
2. Csíkokra vágjuk a csirkehúst, a kínai kelt és az újhagymát.
3. Egy wokban felforrósítjuk az olajat, és 2-3 percig kevergetve pirítjuk benne a húst. Sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a szójaszószt, majd a zöldségeket.
4. A tésztát alaposan lecsöpögtetjük, és ráöntjük az olívaolajat. A wokba tesszük, és folyamatosan kevergetve 4-5 percig sütjük.
5. Megszórjuk újhagymával és azonnal tálaljuk.