Csirkés, kínai keles metélt tészta

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Csirkés, kínai keles metélt tészta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
15 dkg kínai kel
2 evőkanál szójaszósz
1 csokor újhagyma
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint
kevés olívaolaj
A sütéshez:
igény szerint olaj

Elkészítés:

1. Forrásban lévő, sós vízben kifőzzük a tésztát. Vigyázzunk, hogy ne főzzük túl puhára.

2. Csíkokra vágjuk a csirkehúst, a kínai kelt és az újhagymát.

3. Egy wokban felforrósítjuk az olajat, és 2-3 percig kevergetve pirítjuk benne a húst. Sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a szójaszószt, majd a zöldségeket.

4. A tésztát alaposan lecsöpögtetjük, és ráöntjük az olívaolajat. A wokba tesszük, és folyamatosan kevergetve 4-5 percig sütjük.

5. Megszórjuk újhagymával és azonnal tálaljuk.

Csirkés, kínai keles metélt tészta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 111 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Ételek wokban ,
Ételek wokban
(Alexandra Kiadó, 2004)

bővebben...
Csirkés, kínai keles metélt tészta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Ételek wokban ,
Ételek wokban
(Alexandra Kiadó, 2004)

bővebben...
facebook