Zöldséges kuszkusz

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Zöldséges kuszkusz
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
30 dkg előfőzött kuszkusz
2 db cukkini
3 szál sárgarépa
1 ágacska rozmaring
2 gerezd fokhagyma
2 fej hagyma
ízlés szerint
igény szerint extraszűz olívaolaj

Elkészítés:

1. A sárgarépát és a cukkinit vágjuk hosszúkás csíkokra, a hagymát pedig vékony szeletekre.

2. Tegyük a hagymát egy lábosba, öntsünk hozzá olajat és nagy lángon, hirtelen pirítsuk meg.

3. Adjuk hozzá a répát, majd kis idő elteltével a cukkinit, a zúzott fokhagymát, a rozmaringot és a sót is. Csendes tűzön pároljuk 10-15 percig.

4. Ezalatt pirítsuk meg a kuszkuszt egy serpenyőben, kevés olaj hozzáadásával, majd öntsük fel vízzel, hogy megduzzadjon, és főzzük puhára.

5. Miután elkészült, még pihentessük egy kis ideig, hogy tovább duzzadjon. Végül keverjük hozzá a zöldségeket és melegen tálaljuk.

Zöldséges kuszkusz
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 896 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus konyha ,
Vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A vegetáriánus étkezés legízletesebb fogásait nyújtjuk át felfedező és alkotó kedvű olvasónknak, a hús nélkül... bővebben...
Zöldséges kuszkusz
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus konyha ,
Vegetáriánus konyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A vegetáriánus étkezés legízletesebb fogásait nyújtjuk át felfedező és alkotó kedvű olvasónknak, a hús nélkül... bővebben...
twitter