Csípős bolognai spagetti
Elkészítési idő:
55 perc
Munkaidő: 15 perc
kis gyakorlattal elkészíthető
átlagos ár



Elkészítés:
1. Közepes tűzön felmelegítjük az olajat egy serpenyőben. A hagymát és a chilit 10 perc alatt puhára (és a hagymát aranyszínűre) pirítjuk.
2. Hozzáadjuk a darált húst és a kockára vágott füstölt szalonnát, majd 5-6 perc alatt barnára pirítjuk.
3. Belekeverjük a paradicsomot, a sült paprikát és a vörösbort. Sóval, borssal fűszerezzük, majd felforraljuk. Mintegy 15-20 percig gyöngyözve főzzük.
4. Közben a dobozon olvasható használati utasítás szerint megfőzzük a spagettit. Leszűrjük, lecsöpögtetjük.
5. Tálalás előtt a spagettibe keverjük a szószt, sajtot és petrezselymet szórunk rá.