Pestós mozzarellagolyók

Mozzarella nel pesto

| Mozzarella pestóval receptek
Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Pestós mozzarellagolyók
Adag: 8 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 evőkanál reszelt parmezán sajt
2 evőkanál fenyőmag
1 csokor friss, apróra vágott bazsalikom
4 evőkanál olívaolaj
4 gerezd fokhagyma

Elkészítés:

1. A bazsalikomot, a fenyőmagot, a fokhagymagerezdeket és reszelt parmezánt, mozsárban, finom krémmé keverjük.

2. Apránként hozzáadagoljuk az olívaolajat is, hogy kenhető, lágy masszát kapjunk.

3. Hűtőszekrénybe tesszük 120 percre, ezután tálaljuk.

Pestós mozzarellagolyók
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 132 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Spagetti és opera ,
Spagetti és opera
(Szabad Föld Kiadó, 2004)

Tradicionális olasz receptek, főszerepben a spagetti, klasszikus olasz operaáriákkal tálalva + CD melléklettel. Élni jó. Minden téren a maximálisat kihozni az életből, az étkekből szintúgy. A felszabadult, vidám főzés legyen a... bővebben...
Pestós mozzarellagolyók
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Spagetti és opera ,
Spagetti és opera
(Szabad Föld Kiadó, 2004)

Tradicionális olasz receptek, főszerepben a spagetti, klasszikus olasz operaáriákkal tálalva + CD melléklettel. Élni jó. Minden téren a maximálisat kihozni az életből, az étkekből szintúgy. A felszabadult, vidám főzés legyen a... bővebben...
hírlevél