Elefántcsontparti gyümölcssaláta

Penne agitato

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 40 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Elefántcsontparti gyümölcssaláta
Adag: 8 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 db kivi
2 db banán
1 db grapefruit leve
1 db ananász
2 db narancs
½ dl rum
1 dl víz
30 dkg nádcukor

Elkészítés:

1. Az ananászt hosszában kettévágjuk, a levelét rajta hagyjuk. A belsejét kivájjuk és kockára vágjuk.

2. A gyümölcsöket meghámozzuk, a kivit és a banánt felkarikázzuk, a narancsot és a grapefuit-ot gerezdekre szedjük.

3. A nádcukorból, a vízből és a rumból szirupot főzünk, még forrón ráöntjük a gyümölcsökre és óvatosan összekeverjük.

4. A két fél ananászhéjat megtöltjük a gyümölcssalátával, jól behűtve, narancscsillagokkal díszítve tálaljuk.

Elefántcsontparti gyümölcssaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 206 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Ételek, italok koktélokra és fogadásokra
Ételek, italok koktélokra és fogadásokra
(Delta 2000 Kiadó, 1997)

bővebben...
Elefántcsontparti gyümölcssaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Ételek, italok koktélokra és fogadásokra
Ételek, italok koktélokra és fogadásokra
(Delta 2000 Kiadó, 1997)

bővebben...
könyvek