Birkanyársak

Arrosticini

| Birka saslik receptek
Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Birkanyársak
Eszközök: borsdaráló, grillrács, kés
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg birkahús
100 dkg ürühús
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A húst olyan kicsi darabokra vágjuk, hogy a 25-30 cm hosszú fanyársakra fel tudjuk húzni őket.

2. A nyársakat süssük meg nem túl forró faszenes grillen. Sóval, borssal ízesítsük. A nyársakhoz olívaolajjal megkent házi kenyeret szokás kínálni.

Hagyományosan csak ürühúsból csinálják és faszénen sütik, de eltérhetünk ettől, és elkészíthetjük forró elektromos lapon vagy sütőben is.
Birkanyársak
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 737 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz konyha Olasz konyha
(Kossuth Kiadó, 2014)

Az olasz gasztronómia legjavából válogatva 222 gyorsan és könnyedén elkészíthető receptet gyűjtöttünk össze. Itália és az olasz ízek szerelmesei saját otthonaikban ízlelhetik meg a gazdag, változatos hagyományos olasz konyha... bővebben...
Birkanyársak
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz konyha Olasz konyha
(Kossuth Kiadó, 2014)

Az olasz gasztronómia legjavából válogatva 222 gyorsan és könnyedén elkészíthető receptet gyűjtöttünk össze. Itália és az olasz ízek szerelmesei saját otthonaikban ízlelhetik meg a gazdag, változatos hagyományos olasz konyha... bővebben...
könyvek