Paradicsomos zöldbab

Fászolákiá jáhni

Elkészítési idő: 50 perc Munkaidő: 25 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Paradicsomos zöldbab
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 db érett paradicsom
100 dkg zöldbab
másfél dl olívaolaj
3 evőkanál apróra vágott petrezselyemzöld
1 nagyobb fej apróra vágott vöröshagyma
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Megtisztítjuk a (lehetőleg tényleg zöld színű) zöldbabot, és olajban kissé megdinszteljük.

2. Hozzáadjuk a meghámozott és darabokra vágott paradicsomot, a hagymát, a petrezselymet, a sót és a borsot, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje.

3. Lassú tűzön addig főzzük, amíg a víz teljesen elpárolog és a leve kb. olyan lesz, mint a pörköltté.

Paradicsomos zöldbab
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 748 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Ízek városa - Athén
Ízek városa - Athén
(Holnap Kiadó, 2010)

Sorozatunk harmadik, gazdag képanyagú szakácskönyve az ínycsiklandozó recepteken túl bepillantást enged a görög étkezési szokásokba, és arról is tudósít, hogy ma vagy 2500 évvel ezelőtt mit ettek nap mint nap a hellének, és... bővebben...
Paradicsomos zöldbab
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Ízek városa - Athén
Ízek városa - Athén
(Holnap Kiadó, 2010)

Sorozatunk harmadik, gazdag képanyagú szakácskönyve az ínycsiklandozó recepteken túl bepillantást enged a görög étkezési szokásokba, és arról is tudósít, hogy ma vagy 2500 évvel ezelőtt mit ettek nap mint nap a hellének, és... bővebben...
pinterest