Paella tésztából



Elkészítés:
1. A tenger gyümölcseit a csomagoláson lévő útmutató szerint felengedjük. A halfilét megmossuk, megszárítjuk, kisebb darabokra vágjuk, és citromlevet csepegtetünk rá.
2. A vöröshagymát megtisztítjuk és karikákra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk és kockákra vágjuk. A peperonit megtisztítjuk , megmossuk, félbevágjuk, kimagozzuk és kockákra vágjuk.
3. Felhevítjük az olajat, és megfuttatjuk rajta a vöröshagymát, a fokhagymát és a peperonit. aztán belekeverjük a paradicsompürét, és kicsit megpirítjuk. Felöntjük a borral és az alaplével, majd felforraljuk. Sóval, borssal, curryporral és sáfránnyal ízesítjük.
4. A tenger gyümölcseit a halhoz adjuk. Fedővel letakarva kb. 5 percig pároljuk. Hozzáadjuk a cérnametéltet, és lefedve további 5 percig főzzük.
5. A petrezselymet leöblítjük, megszárítjuk és apróra vágjuk. A tésztapaellát tányérokra adagoljuk. Petrezselyemmel megszórva és citromszeletekkel díszítve tálaljuk.