Áfonyás fagylalt

Heidelbeerglace

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Áfonyás fagylalt
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 dkg mélyhűtött áfonya
vagy
20 dkg friss áfonya
2 dl tejszín
15 dkg joghurt
1 evőkanál citromlé

Elkészítés:

1. Az áfonyát pürésítsük a cukorral és a citromlével, majd adjuk hozzá a joghurtot.

2. A tejszínhabot verjük fel, majd forgassuk óvatosan a gyümölcsös krémbe.

3. Mélyhűtőben 6 óra alatt fagyasszuk meg. Közben átkevergethetjük, hogy egyenletesen dermedjen.

4. Egész áfonyaszemekkel és tejszínhabbal kínáljuk.

Áfonyás fagylalt
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 546 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Eredeti receptek Svájcból - Nassoló
Eredeti receptek Svájcból - Nassoló
(Underground Kiadó, 2014)

Kedves Olvasó! Ön egy olyan szakácskönyv harmadik fejezetét tartja a kezében, amely egyaránt ízletes csemegéket kínál mind a modern, mind a több száz éves múltra visszatekintő svájci konyha ízvilágából. Az ERS - Nassoló a... bővebben...
Áfonyás fagylalt
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Eredeti receptek Svájcból - Nassoló
Eredeti receptek Svájcból - Nassoló
(Underground Kiadó, 2014)

Kedves Olvasó! Ön egy olyan szakácskönyv harmadik fejezetét tartja a kezében, amely egyaránt ízletes csemegéket kínál mind a modern, mind a több száz éves múltra visszatekintő svájci konyha ízvilágából. Az ERS - Nassoló a... bővebben...
facebook