Posírozott tojás joghurttal

Cilbir

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Posírozott tojás joghurttal
Adag: 2 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 db tojás
30 dkg joghurt
1 csipet cayenne-bors
1 teáskanál fűszerpaprika
3 dkg vaj
3 evőkanál ecet
2 gerezd fokhagyma
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A megtisztított fokhagymát összenyomjuk, a sóval együtt a joghurtba tesszük, összekeverjük. Tálalócsészében meleg helyre tesszük.

2. Sós vizet forralunk az ecettel. A tojást belecsorgatjuk, és 3 percig posírozzuk (félig főzés). Kivesszük, és a joghurtra tesszük.

3. A vajat felolvasztjuk, és a fűszerpaprikát, a cayenne-borsot belekeverjük, majd a tojásra öntjük. Azonnal tálaljuk.

Posírozott tojás joghurttal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 739 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Posírozott tojás joghurttal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
ételfotó