Olasz töltött paprika

Peperoni imbotti

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Olasz töltött paprika
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 evőkanál finomra vágott petrezselyemzöld
3 evőkanál olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
3 db paradicsom
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A paprikát megmossuk, félbevágjuk, kimagozzuk. Tűzálló edénybe tesszük.

2. A paradicsomot megmossuk, felszeleteljük, minden fél paprikába két szelet paradicsomot rakunk, megsózzuk, megborsozzuk.

3. A megtisztított fokhagymát vékonyra szeljük, minden fél paprikába egy olajos halfilé és egy szelet fokhagyma kerül.

4. Az olívaolajjal megöntözzük, és az előmelegített sütőben 30 percig sütjük.

5. A petrezselyemmel megszórva, azonnal, forrón tálaljuk.

Olasz töltött paprika
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 598 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Olasz töltött paprika
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
google+