Sertéskaraj marsalában

Scaloppine di maiale al marsala

| Sült karaj boros mártásban receptek
Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sertéskaraj marsalában
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 dl száraz marsala bor
4 szelet sertéskaraj
6 dkg vaj
2 evőkanál liszt
ízlés szerint fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk és liszttel megszórjuk.

2. Serpenyőben 3 dkg felforrósított vajon a hússzeletek mindkét oldalát másfél percig pirítjuk.

3. A marsalával felöntjük, és 5 percig főzzük. A húst kivesszük, melegen tartjuk.

4. A pecsenyelébe belekeverjük a maradék vajat, megízesítjük és még forrón a húsra csöpögtetjük, így kínáljuk.

Sertéskaraj marsalában
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 598 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Sertéskaraj marsalában
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
vegetáriánus ételek