Garam masala

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Garam masala
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 darabka fahéj
1 kiskanál szegfűszeg
1 evőkanál fekete bors
2 evőkanál köménymag
3 evőkanál kardamom
4 evőkanál koriander

Elkészítés:

1. A szerecsendiót kivéve a hozzávalókat egy serpenyőbe töltjük, és szárazon, közepes lángon kevergetve addig sütjük, amíg fűszeres illata erős nem lesz.

2. Ekkor tányérra öntjük és kihűtjük.

3. A kardamomit lehántjuk, és a többi fűszerrel együtt porrá őröljük.

4. Végül 1 szerecsendiót is belereszelünk, és összekeverve jól záródó dobozba töltve tároljuk.

Garam masala
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2018 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Egzotikus rizsételek Egzotikus rizsételek
(Vince Kiadó, 2000)

E gyűjtemény új szerepben mutatja be a rizst: többé korántsem az a semleges ízű köret, mint amilyennek megszoktuk- hanem az étlap főszereplője. Fehér, hántolt, barna és még hány fajtája létezik! A klasszikus rizsételektől,... bővebben...
Garam masala
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Egzotikus rizsételek Egzotikus rizsételek
(Vince Kiadó, 2000)

E gyűjtemény új szerepben mutatja be a rizst: többé korántsem az a semleges ízű köret, mint amilyennek megszoktuk- hanem az étlap főszereplője. Fehér, hántolt, barna és még hány fajtája létezik! A klasszikus rizsételektől,... bővebben...
recept beküldése