Nyári zöldségek

Samfaina

Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Nyári zöldségek
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 db paradicsom
3 db padlizsán
3 gerezd fokhagyma
4 evőkanál olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A paprikát és a padlizsánt megmossuk, a szárát levágjuk, a paprikát kimagozzuk, és a zöldségeket nagyobb darabokra aprítjuk.

2. A padlizsánt mélyebb serpenyőben felforrósított olajon megpirítjuk, kivesszük és félretesszük. Majd a paprikával ugyanígy járunk el.

3. A paradicsom héját lehúzzuk, magjait eltávolítjuk, húsát felaprítjuk, a fokhagymát megtisztítjuk, összenyomjuk.

4. A paradicsomot, a fokhagymát a padlizsánnal együtt a paprikához adjuk.

5. Megsózzuk, megborsozzuk, és kis lángon, 30 percig pároljuk.

Nyári zöldségek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 463 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Nyári zöldségek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
lexikon