Madridi fazék

Cocido madrileno

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 20 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Madridi fazék
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg marhahús
3 szem burgonya
1 evőkanál durva szemcséjű tengeri só
8 gerezd fokhagyma
1 szál sárgarépa
15 dkg szalonna
1 db sonkacsont
1 teáskanál szódabikarbóna
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:

1. A csicseriborsót a szódabikarbónával éjszakára langyos vízbe áztatjuk.

2. Másnap bőségesen felöntjük friss, hideg vízzel, beletesszük a sonkacsontot, a marhahúst és a szalonnát is.

3. A hagymát és a sárgarépát megtisztítjuk, felszeteljük, a borsóhoz adjuk.

4. A fokhagymát, a babérlevelet, a sót, a borsot is beletesszük, lefedjük, és kb. 180 percig főzzük.

5. A burgonyát meghámozzuk, durvára kockázzuk, és a kolbászt is felaprítjuk. Mindkettővel még 15 percig főzzük az ételt. a húst és a zöldséget külön tálban kínáljuk.

Madridi fazék
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 550 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Madridi fazék
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
recept beküldése