Piros almaszorbet

Sorbet pomme rouge

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Piros almaszorbet
Adag: 2 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 nagyobb idared alma
1 db citrom leve
10 dkg cukorszirup

Elkészítés:

1. Az almát (az Idared fajta helyett más piros héjú alma is megteszi) megmossuk, magházát kivágjuk, húsát felvágjuk, majd mélyhűtőbe tesszük.

2. Amikor keményre fagyott a cukorsziruppal, a citromlével és a borssal összeturmixoljuk.

3. Tálalásig mélyhűtőben tároljuk.

Piros almaszorbet
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 541 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Piros almaszorbet
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
van itthon

Kapcsolódó receptek (idared alma összetevők alapján)