Grillezett sertéshús

Grillades de porc

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Grillezett sertéshús
Eszközök: grillező, grillrács
Eljárások: grillezés
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 szelet sertéskaraj
1 evőkanál olívaolaj
ízlés szerint fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Előkészítjük a grillt.

2. A karajt leöblítjük, szárazra töröljük, és megkenjük olívaolajjal. Mindkét oldalról megsózzuk, és megborsozzuk.

3. Az előmelegített konyhai grillezőben vagy a kerti roston kb. 7 percig grillezzük, majd megfordítjuk. A már meggrillezett oldalát megszórjuk zöldfűszerrel, és a másik oldalát is kb. 7 percig sütjük.

4. Közben vagy utána s sütőkolbászt is feltesszük a grillre, villával minden oldalról többször megszurkáljuk a grillezés közben, és átsütjük (kb. 7 percig).

5. Előmelegített tányéron grillezett paradicsommal vagy salátával kínáljuk.

Teltebb, száraz, enyhén fűszeres, elegáns vörösbor illik hozzá.
Elegáns és száraz, lendületes savtartalmú, fahordós érlelésű fehérbor illik hozzá.
Grillezett sertéshús
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 540 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Grillezett sertéshús
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
recepttár