Sertéssült

Roti de porc

Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 10 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Sertéssült
Eszközök: sütő, tepsi
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg egyben sertéshús
1 teáskanál zsír
1 teáskanál dijoni mustár
ízlés szerint frissen őrölt fehér bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A sütőt 250 fokra előmelegítjük. A húst leöblítjük, szárazra töröljük.

2. A sóval és a mustárral bedörzsöljük, majd megborsozzuk.

3. Egy tepsit kizsírozunk, a húst beletesszük, és az előmelegített sütőben 25 percig sütjük, közben egyszer vagy kétszer megforgatjuk, és a pecsenyelével meglocsoljuk.

4. Utána a sütő hőmérsékletét 200 fokra csökkentjük, és a húst további 25 percig sütjük, közben újra megforgatjuk és megöntözzük.

5. A sütőt kikapcsoljuk, és a húst nyitott sütőajtónál 5 percig pihentetjük, majd szeleteljük, és melegen vagy hidegen kínáljuk.

Sertéssült
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 969 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Sertéssült
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
pinterest