Rouille

Erős krém halleveshez

Elkészítési idő: 50 perc Munkaidő: 20 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Rouille
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
5 gerezd fokhagyma
2 db érett piros húsú paprika
2 dl olívaolaj
1 nagyobb főtt, hámozott burgonya
1 teáskanál tengeri só
1 gramm sáfrány
1 apró friss chilipaprika

Elkészítés:

1. A paprikát előmelegített sütőben megsütjük, majd a héját és a magokat eltávolítjuk, húsát apróra vágjuk.

2. A fokhagymát, a chilipaprikát, a sáfrányt a sóval mozsárban összetörjük.

3. A krumplit összenyomjuk, és a többi hozzávalóval sűrű masszává keverjük.

4. Az olívaolajat folyamatos keverés közben cseppenként beleöntjük, és addig keverjük, míg selymes krémmé válik.

Rouille
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1255 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Rouille
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
hírlevél