Mandulás pisztráng

Truite aux amandes

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 20 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Mandulás pisztráng
Eszközök: kés, serpenyő, tűzhely
Adag: 2 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 db konyhakész pisztráng
2 evőkanál créme fraiche
4 dkg vaj
2 evőkanál liszt
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint
néhány citromkarika

Elkészítés:

1. A pisztrángot leöblítjük, szárazra töröljük. Megsózzuk, megborsozzuk, majd a lisztben megforgatjuk.

2. A vajat felforrósítjuk, és a hal mindkét oldalát 7 percig sütjük benne. Óvatosan fordítsuk meg, nehogy eltörjön. A megsült halat kivesszük, melegen tartjuk.

3. A mandulát kis serpenyőben, szárazon, röviden megpirítjuk, a creme fraiche-t belekeverjük, a pisztrángra öntjük, és citromkarikákkal díszítjük.

Mandulás pisztráng
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 641 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Mandulás pisztráng
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
szótár