Csigavaj

Beurre d'escargot

| Klasszikus vajas fűszeres csiga receptek
Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető drága
Csigavaj
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
12 és fél dkg vaj
12 db konyhakész éticsiga
1 evőkanál finomra vágott petrezselyemzöld
2 gerezd fokhagyma
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A mogyoróhagymát és a fokhagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk.

2. A petrezselyemmel meg a vajjal elkeverjük, majd sóval, borssal fűszerezzük.

3. A vajat a csigaházak nyílásába töltjük.

4. Közepesen előmelegített sütőben addig hevítjük a csigákat, míg a vaj megolvad.

5. Ekkor kivesszük, hogy a vaj ne barnuljon meg, és bagettel vagy parasztkenyérrel tálaljuk.

Csigavaj
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 453 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Csigavaj
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
most van szezonja