Leideni zöldséges tál

Hutspot met klapstuk

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Leideni zöldséges tál
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg burgonya
50 dkg sárgarépa
50 dkg marhaszegy
ízlés szerint finomra vágott petrezselyemzöld
igény szerint vaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A húst megmossuk, és sós vízben 90 percig főzzük.

2. A hagymát meghámozzuk, karikákra vágjuk, a sárgarépát és a krumplit megtisztítjuk, felkockázzuk.

3. A zöldségeket beletesszük a húsos edénybe, és még 45 percig főzzük.

4. A húst kivesszük, és felszeleteljük vagy felkockázzuk. A zöldségeket pürésítjük, sóval, borssal ízesítjük.

5. Tálaláskor a húst a zöldségek tetején elrendezzük. A vajat barna habzásig hevítjük, félrehúzzuk, hozzákeverjük a petrezselymet, és a forró ételre öntjük.

Leideni zöldséges tál
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 65 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Leideni zöldséges tál
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
van itthon