Serpenyős burgonya

Bratkartoffeln

| Kevés zsiradékban sült burgonya receptek
Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Serpenyős burgonya
Eszközök: kés, lábas, serpenyő, tűzhely
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg burgonya
3 evőkanál olaj
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A keményre fövő fajtájú krumplit héjában megfőzzük, leszűrjük, ha kicsit kihűlt, meghámozzuk, és nem túl vékony szeletekre vágjuk.

2. A burgonyaszeleteket a forró olajon, gyakran forgatva, kb. 20 perc alatt aranybarnára sütjük. Végül sóval és borssal ízesítjük.

A serpenyős krumplit vele sült hagyma- és szalonnakockákkal dúsíthatjuk.

Serpenyős burgonya
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1212 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
Serpenyős burgonya
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kulinária , ,
Kulinária
(Vince Kiadó, 2006)

Napjainkra kulináris látóhatárunk kitágult, ízlésünk internacionalizálódik, terjed a "fúziós konyha". Ez a terjedelmes kötet a legfinomabb európai specialitások enciklopédiája, az egyes országok különleges ínyencségeit... bővebben...
recepttár